Ky është vendi unik ku sigurisht mund të gjeni zgjidhje për të gjitha pyetjet tuaja për konferencë dhe ngjarje. Ne i ofrojmë të gjitha: nga sallat e konferencave më të bukura dhe pajisjet e përkthimit të njëkohshëm, deri tek video konferencat dhe dekori me lule. Thjesht na dërgoni kërkesën tuaj dhe së shpejti do të përgatisim ofertën më të mirë të mundshme që i përshtatet nevojave tuaja. Planifikoni takimin tuaj të biznesit ose organizoni konferencën më të rëndësishme vjetore në Hotel Partner. Ne mundësojmë dhoma konferencash me madhësi, formë, vendosje dhe stil të ndryshëm. Mjafton vetëm të dini cfarë ju nevojitet.